6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialConsilier judetean demisionar din conducerea PSD Alba

Consilier judetean demisionar din conducerea PSD Alba

Consilierul judetean Sergiu Solea, fiul fostului primar din Blaj, a demisionat din functia de vicepresedinte al PSD Alba. El a luat decizia din motive “personale”. Solea si-a depus demisia inca din vara, dar pana acum nu i-a fost luata in discutie de catre conducerea organizatiei.
Presedintele filialei, Ioan Rus, a declarat ca nu exista un conflict cu Solea si ca acesta a parasit functia de presedinte din motive personale. Totusi, de doua saptamani, consilierul nu mai este primit la sedintele structurilor de conducere ale organizatiei judetene, cu exceptia sedintelor cu consilierii judeteni ai partidului, acesta fiind unul dintre cei 6 alesi pe care fostul partid de guvernamant ii mai are in CJ.
Fostul vicepresedinte al PSD a refuzat sa spuna motivele care l-au determinat sa renunte la functie.
Pe de alta parte, Ioan Rus a spus ca este pe “calea cea buna” in privinta impacarii cu fostul lider al partidului, deputatul Liviu Mugurel Sarbu. Acesta din urma participa in prezent la sedintele Biroului Executiv Judetean al PSD, care au loc, de obicei, la sfarsitul saptamanii. De asemenea, liderul filialei a afirmat ca i-a atras si pe alti “dizidenti” din partid.
Spre exemplu, fostul presedinte executiv al organizatiei judetene, Alexandru Retegan, a primit un loc in directia juridica a partidului, iar unul dintre cei mai duri contestatari ai sai, Cornel Suciu, in cea de Finante. Rus a adaugat ca in prezent conducerea organizatiei este preocupata de organizarea Zilei Nationale a Romaniei, la care vor participa si membri PSD. El a completat ca este posibil ca la manifestari sa fie prezent si presedintele partidului, Mircea Geoana, alaturi de alti lideri importanti ai acestei formatiuni politice.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă