Copilul bătut în mijlocul zilei, într-un centru comercial din Constanța

Un copil de 14 ani din Constanța a fost bătut în mijlocul zilei, chiar într-un centru comercial din municipiul Constanța.

Cristian Hagi 0 comentarii

UDPATE 18.03. Reprezentanții mall-ului unde a avut loc incidentul au transmis un punct de vedere, pe care îl redăm în continuare în întregime.  ”Siguranța vizitatorilor City Park este o prioritate și suntem permanent pregătiți să luăm toate măsurile necesare pentru a le oferi cea mai bună experiență. La momentul incidentului din data de 16 martie, agenții de pază ai centrului comercial au intervenit rapid, conform procedurilor, evacuând grupurile implicate din incinta centrului comercial. Suntem la dispoziția autorităților pentru orice informație și le oferim suportul necesar în desfășurarea investigației, urmând ca acestea să ia măsurile necesare după finalizarea anchetei.”

Un copil de 14 ani din Constanța a fost bătut în mijlocul zilei, chiar într-un centru comercial din municipiul Constanța. Acesta ieșise cu câțiva prieteni pentru a lua masa, după susținerea examenului de simulare. Din senin, doi tineri s-au apropiat și au tăbărât cu pumnii asupra lui. La un moment dat, unul dintre agresori l-a înțepat cu un obiect necunoscut.

Părinții au depus o plângere la poliție.

”La data de 17.03.2017, politiștii din cadrul Sectței 2 au fost sesizați de către o femeie din Constanța despre faptul că fiul ei, un minor în vârstă de 14 ani, ar fi fost agresat de către două persoane necunoscute, în incinta unui centru comercial din Constanța”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța pentru România liberă.

Reprezentanții City Park Mall, locul unde a avut loc agresiunea, din informațiile noastre, nu au răspuns până acum pentru a oferi un punct de vedere.

Știre în actualizare.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...