12.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialDemisionarii din PRM Arad au lasat sediul fara mobilier

Demisionarii din PRM Arad au lasat sediul fara mobilier

Demisionarii din PRM Arad si-au luat cu ei, la plecarea din partid, si o parte din dotarile aflate la sediul organizatiei judetene. Astfel, au fost mutate piesele de mobilier, calculatoarele in care se afla intreaga evidenta a filialei, aparatul de aer conditionat, dar si toate documentele pastrate in arhiva.
Fostul presedinte al organizatiei judetene, Gheorghe Feies, a afirmat ca obiectele luate apartin membrilor demisionari. “Tot ce a fost transportat din sediul PRM a fost achizitionat cu banii membrilor nostri. Astfel, acele obiecte ne apartin si au fost duse intr-o alta locatie. Deocamdata, avem doua variante pentru sediu, urmand ca in perioada imediat urmatoare sa vedem in care dintre acestea ne vom muta. Din sediul organizatiei judetene am luat doar ce ne apartinea noua. Chiar si geamurile termopan au fost platite din banii nostri, dar deocamdata le lasam acolo”, a spus Feies.
Liderul organizatiei de tineret a filialei PRM, Claudiu Gojdea, a declarat ca sediul partidului a fost pur si simplu “vandalizat”. El a spus ca singura incapere din care nu s-a luat nimic este cea care apartine filialei de tineret care nu i-a urmat pe demisionari. In timpul operatiunilor de mutare a mobilierului, fotografiile si pliantele cu Vadim Tudor au fost aruncate la cosul de gunoi.
Reamintim ca Biroul executiv al filialei PRM s-a reunit, luni, intr-o sedinta extraordinara in urma careia s-a hotarat plecarea tuturor membrilor organizatiei judetene. Decizia a fost votata aproape in unanimitate, existand o singura abtinere si nici un vot impotriva. Gheorghe Feies a adaugat ca aproximativ 90-95 la suta dintre cei care faceau parte din organizatie au parasit sau vor parasi PRM in aceste zile.
Filiala aradeana avea aproape 9.000 de membri, dintre care 100 de consilieri locali si judeteni, 11 viceprimari si un primar, in persoana ex-presedintelui Feies.

Cele mai citite

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, odată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general al...

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă