13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialDeputatul Petru Calian si-a pus oamenii la conducerea PRM Cluj-Napoca

Deputatul Petru Calian si-a pus oamenii la conducerea PRM Cluj-Napoca

Organizatia din Cluj-Napoca a PRM are o noua conducere. Liderul acesteia a devenit consilierul judetean Marinel Andro, unul dintre oamenii de incredere ai presedintelui filialei, deputatul Petru Calian. Acesta din urma detine si functia de vicepresedinte la nivel national al partidului.
Mutarea de la Cluj-Napoca reprezinta o noua victorie a lui Calian in razboiul de transee pe care il duce cu secretarul general al PRM, senatorul Gheorghe Funar. In urma cu circa o luna, acesta a fost la un pas sa obtina excluderea din partid a lui Petru Calian, in contextul plecarii din formatiunea politica a grupului condus de Corneliu Ciontu.
De altfel, Funar nici macar nu a participat la Conferinta organizatiei municipale. Noul presedinte, Marinel Andro, va fi secondat de liderul grupului de consilieri locali, generalul in rezerva Mihail Sandu, care este si seful de cabinet al lui Petru Calian. Se pare ca generalul Sandu va avea misiunea sa conduca statul major al “grupului Calian”, astfel incat sa asigure realegerea deputatului in fruntea organizatiei judetene la alegerile care vor avea loc la toamna.
Deja, presedintele filialei PRM si-a asigurat sprijinul unui grup important de lideri. Dupa ce a decapitat organizatia Dej a partidului, al carei lider, consilierul local Claudiu Chira, a trecut la Partidul Conservator, Calian a reusit sa obtina sprijinul liderului organizatiei municipale Turda, consilierul judetean Virgil Pop, pe cel al sefei organizatiei de femei, consilierul judetean Helene Malai, precum si pe cel al liderului organizatiei de tineret a filialei, consilierul judetean Ovidiu Calin, cel care in toamna anului trecut a ratat la mustata obtinerea unui mandat de deputat, in conditiile in care a fost trimis sa candideze in judetul Bistrita-Nasaud.
De asemenea, Calian este sprijinit de liderul grupului informal de neoprotestanti din PRM, fostul deputat Ioan Miclea, care este si misionar penticostal.

Cele mai citite

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...

Cum să-ți protejezi locuința de vremea rea

Indiferent dacă ești acasă sau nu, locuința ta este mereu expusă la riscuri generate de vremea rea, cum ar fi furtuni, inundații sau căderi...

Cât timp ar trebui să dureze plimbarea câinelui?

Plimbarea zilnică a câinelui oferă numeroase beneficii pentru sănătatea mentală, emoțională și fizică pentru aproape toți câinii. Plimbările oferă exerciții fizice, care sunt bune...
Ultima oră
Pe aceeași temă