Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Drum expres din Maramures spre Ungaria

BAIA MARE. Consiliul Judetean Maramures a dat, ieri, aviz favorabil proiectului de construire a drumului expres Baia Mare - Satu Mare Ð Vaja (Ungaria). Obiectivul face parte din conceptul de modernizare a infrastructurii rutiere a nord-vestului ...

Leontin Cupar 0 comentarii

BAIA MARE. Consiliul Judetean Maramures a dat, ieri, aviz favorabil proiectului de construire a drumului expres Baia Mare - Satu Mare Ð Vaja (Ungaria). Obiectivul face parte din conceptul de modernizare a infrastructurii rutiere a nord-vestului Romaniei in perspectiva aderarii tarii noastre la Uniunea Europeana.
Alesii judeteni au decis ca cea mai buna varianta de conexiune ar fi de-a lungul DJ 193, care permite legatura cu Punctul de frontiera Petea. "Mizam ca vom obtine banii necesari pentru constructia acestui tronson. O prima estimare arata ca proiectul ar putea costa peste 10 miliarde euro. Drumul expres Baia Mare - Satu Mare - Vaja, Ungaria ar fluidiza traficul dintre Romania, Moldova si Ucraina", a declarat consilierul Florin Bancos.
Viitoarea sosea va avea o lungime de aproximativ 140 de kilometri si ar putea intra in lucru imediat dupa obtinerea fondurilor de finantare. Consiliul Judetean a avut o intalnire, in toamna anului trecut, cu omologii din Ungaria pentru a stabili modalitatile de finantare a proiectului.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...