Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Drumurile din Bistrita-Nasaud, "asfaltate" cu 100 miliarde lei in 2006

Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud a alocat circa 100 de miliarde lei vechi pentru intretinerea, repararea si modernizarea drumurilor in acest an. Seful Serviciului de Administrare a Drumurilor din cadrul CJ, Alexandru Ortan, a informat ca ...

Cristiana Sabau 0 comentarii

Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud a alocat circa 100 de miliarde lei vechi pentru intretinerea, repararea si modernizarea drumurilor in acest an. Seful Serviciului de Administrare a Drumurilor din cadrul CJ, Alexandru Ortan, a informat ca jumatate din bani au fost repartizati pentru intretinerea curenta a soselelor si anexelor, in timp ce pentru intretinerea imbracamintei asfaltice s-au repartizat doar 22 de miliarde lei. Cu aceste sume, firmele care vor castiga licitatiile vor trebui sa execute lucrari pe un numar de 23 de drumuri pe care sunt programate plombari.
Consilierii judeteni au mai repartizat 10 miliarde lei vechi pentru intretinerea drumurilor pietruite in programul de lucru, pentru acest an fiind incluse 25 de tronsoane de drumuri. Pentru intretinerea comuna a tuturor tronsoanelor, ceea ce inseamna curatirea santurilor si a acostamentelor, a fost repartizata suma de 2 miliarde lei vechi, iar pentru intretinerea periodica a drumurilor si podurilor 13 miliarde lei vechi.
Drumarii vor mai avea la dispozitie 10 miliarde lei vechi pentru tratamente bituminoase pentru DJ 151, intre Lechinta si limita cu judetul Mures, respectiv DJ 154, intre Monor si limita cu judetul Mures. Tot din bugetul acestui an se vor executa patru lucrari de investitii la podul de pe DC 37C la Halmasau, la podul de pe DJ 172 C in Ilva Mica si la DJ 151 care trebuie refacut in totalitate la Budesti, lucrari considerate accidentale si pentru care s-au alocat 17 miliarde lei vechi.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...