Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fise personale

Ordinul Asistentilor Medicali si Moaselor din Romania (OAMR), filiala Constanta, va alcatui o baza de date informatizata pentru ca asistentii medicali si moasele sa aiba o evidenta clara privind numarul de credite obtinut, in urma participarii la ...

Rl online 0 comentarii

Ordinul Asistentilor Medicali si Moaselor din Romania (OAMR), filiala Constanta, va alcatui o baza de date informatizata pentru ca asistentii medicali si moasele sa aiba o evidenta clara privind numarul de credite obtinut, in urma participarii la manifestarile din cadrul Programului de Educatie Medicala Continua. Dupa realizarea bazei de date, orice asistent medical se poate prezenta la sediul OAMR din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta pentru a obtine informatii referitoare la fisa personala. Astfel, toti asistentii medicali care profeseaza in sectorul privat - in cabinetele medicale individuale, policlinici, micropoliclinici, cabinete medicale dentare, laboratoare, farmacii si asa mai departe Ð trebuie sa se prezinte la sediul organizatiei pentru a-si ridica fisele ce cuprind datele personale. La nivelul judetului Constanta profeseaza aproximativ 6.000 de asistenti medicali. Pana in prezent, si-au ridicat fisele reprezentanti ai Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta, Spitalului Clinic de Boli Infectioase Constanta, Spitalului Medgidia, Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanta si Spitalului Universitar CFR.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...