Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Flash

Proiectile de mare putere aruncate la fier vechi RESITA. La un centru de colectare a fierului vechi din cartierul resitean Mociur au fost aduse diferite fiare vechi care au fost basculate in curtea societatii. La sortare, angajatii au ...

Rl online 0 comentarii

Proiectile de mare putere aruncate la fier vechi

RESITA. La un centru de colectare a fierului vechi din cartierul resitean Mociur au fost aduse diferite fiare vechi care au fost basculate in curtea societatii. La sortare, angajatii au avut, insa, surpriza sa descopere si 3 obiecte de o forma aparte care le-au atras imediat atentia. La o cercetare mai atenta s-a descoperit ca era vorba de trei proiectile de tun conservate perfect, aproape fara nici o urma mai adanca de rugina. Potrivit locotenentului colonel Valeriu Balan, conducatorul echipei de pirotehnisti, in cazul in care ar fi explodat, cele trei obuze ar fi distrus jumatate de cartier. Doua proiectile au calibrul de 150, iar al treilea de 75 mm. Piesele de munitie au fost transportate la poligonul din Moniom unde vor fi depozitate si mai apoi distruse.

Legitimatii de acces in scoli

ORADEA. Municipalitatea oradeana a intocmit un regulament-cadru care va reglementa accesul in unitatile de invatamant din oras. Potrivit directorului Directiei Administrare Patrimoniu Imobiliar, Marcel Bolos, noua decizie va fi discutata in sedinta Consiliului Local din luna februarie si prevede ca accesul in scoli sa se faca doar pe baza de legitimatii. Reprezentantii Primariei au mentionat ca fiecare unitate de invatamant va fi obligata ca pana la 1 aprilie sa-si tipareasca legitimatii de acces in unitate, atat pentru elevi, profesori si angajati, cat si pentru vizitatori. Totodata, la poarta fiecarei scoli va exista un registru in care vor fi notate persoanele care intra in unitate si scopul vizitei. Reprezentantul municipalitatii a adaugat ca realizarea legitimatiilor de acces se va face cu bani din bugetul local. In schimb, pentru salariile personalului de paza se vor purta discutii cu reprezentantii Inspectoratului Scolar pentru a vedea daca ministerul poate suporta aceste cheltuieli.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...