Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Inundatiile au produs in Cluj pagube de 24 de milioane de lei noi

Valoarea preliminara a pagubelor produse de inundatiile din ultimele zile in judetul Cluj se ridica la 24 de milioane de lei noi, adica 240 de miliarde lei vechi, cea mai afectata fiind comuna Baisoara. Evaluarile din aceasta localitate au ajuns, ...

Crina Calek 0 comentarii

Valoarea preliminara a pagubelor produse de inundatiile din ultimele zile in judetul Cluj se ridica la 24 de milioane de lei noi, adica 240 de miliarde lei vechi, cea mai afectata fiind comuna Baisoara. Evaluarile din aceasta localitate au ajuns, pana in prezent, la 5,5 milioane lei noi.
De asemenea, comuna Valea Ierii a suferit pagube in valoare de aproape cinci milioane de lei noi, iar in comuna Iara precipitatiile au produs stricaciuni in valoare de peste 3,3 milioane lei noi. Inundatiile au distrus si peste 2.200 de hectare de teren agricol, provocand pierderi care depasesc 1,5 milioane de lei noi.
Precipitatiile din ultimele zile au produs si o situatie inedita. 120 de copii din Constanta aflati in excursie in judetul Cluj au fost cazati, in noaptea de miercuri spre joi, la centrul din Huedin al Directiei de Protectie a Copilului. Copiii, aflati in tabara la Ponor, au vizitat Pestera Ursilor, iar la intoarcere au fost nevoiti sa se opreasca la aproximativ 20 de kilometri de orasul Huedin, deoarece drumul de acces spre tabara era inchis.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...