13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialLupte de cocosi in A.D.A. Constanta

Lupte de cocosi in A.D.A. Constanta

Membrii Consiliul Director al PD Constanta au discutat ieri despre relatia cu partenerii de Alianta. Dupa ce au votat pentru “Motiunea Boc”, primarii democrati ai localitatilor din judetul Constanta s-au apucat sa planga pe umarul presedintelui Stelian Dutu. Relatia PD-PNL la Constanta sufera, pe ici, pe colo, prin punctele esentiale, si va fi transata marti la Bucuresti. Consiliul de coordonare al Aliantei D.A. va asculta pasurile membrilor din teritoriu. Presedintele PD Constanta a declarat ca la aceasta intalnire vor fi convocati prefectul judetului, Danut Culetu, si liderul PNL Constanta, Gheorghe Dragomir. Stelian Dutu s-a aratat profund nemultumit de declaratiile senatorului Puiu Hasotti, care minimalizeaza situatia de fapt si pretinde ca, in localitati, acolo unde se inregistreaza neintelegeri intre partenerii de Alianta, este vorba doar de orgolii personale. Dutu pretinde ca situatia, de fapt, este cu totul alta. Conform Protocolului Aliantei, cele doua formatiuni ar fi trebuit sa se sustina reciproc in consiliile locale, unde detin majoritatea, pentru a desemna viceprimari. Dutu considera ca PNL a incalcat prevederile documentului la Mereni, Limanu, Ovidiu si Sacele, unde, desi viceprimarul ar fi trebuit sa fie un democrat, jocurile s-au facut in asa fel incat PD sa ramana pe dinafara.

Ciocu' mic!

Afirmatiile liberalului Puiu Hasotti l-au determinat pe Stelian Dutu sa ia atitudine: “Hasotti sa-si ceara scuze fata de mine si organizatia PD. Nu are dreptul sa-l injure nici pe Basescu, si nici Partidul Democrat. Ar fi bine sa tina ciocu' mic. Hasotti sa se poarte cuviincios… PD-ul nu sta drepti in fata lui”, a declarat Stelian Dutu. Daca acest lucru nu se va intampla intr-o saptamana, Dutu a amenintat ca va face publice informatiile pe care le are despre Puiu Hasotti si care ar putea crea o cu totul alta imagine colegului de Alianta. Dutu a mai declarat ca din teritoriu nu are informatii potrivit carora colegii sai de partid ar fi incalcat in vreun fel prevederile protocolului semnat de conducerile centrale ale celor doua partide. Discutiile din Consiliul de Coordonare al Aliantei vor fi in masura, poate, sa puna punct unei situatii care aduce prejudicii de imagine atat liberalilor, cat si democratilor.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă