Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

O problema de sanatate publica

Dr. Florin Caruntu, medic primar la Institutul de Boli infectioase "Matei Bals", a declarat ca "pro-blema hepatitelor virale in Romania este o problema foarte importanta de sanatate publica. Nu exista studii epidemiologice serioase realizate ...

Ioana Georgescu 0 comentarii

Dr. Florin Caruntu, medic primar la Institutul de Boli infectioase "Matei Bals", a declarat ca "pro-blema hepatitelor virale in Romania este o problema foarte importanta de sanatate publica. Nu exista studii epidemiologice serioase realizate recent la noi in tara, la ora actuala insa, din estimarile facute, rezulta o prevalenta de aproximativ 5% pentru infectia cu virus B.
Acesti pacienti ar trebui evaluati in vederea instituirii tratamentului antiviral, in functie de mai multe criterii: stadiul bolii, varsta, boli asociate, pronostic si complianta la tratament".

Citește totul despre:

Comentarii

loading...