6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialOrganizatiile din Bistrita-Nasaud ale PRM si PPCD au ramas fara sedii

Organizatiile din Bistrita-Nasaud ale PRM si PPCD au ramas fara sedii

Organizatiile din judetul Bistrita-Nasaud ale PRM si PPCD vor fi evacuate din actualele sedii, intrucat imobilul in care acestea isi desfasoara activitatea este revendicat de fostii proprietari. Presedintele organizatiei judetene a peremistilor, deputatul Ioan Aurel Rus, a declarat ca a cerut Primariei Bistrita sa-i repartizeze un nou sediu, insa municipalitatea l-a anuntat ca nu mai sunt spatii disponibile. Intrucat toate cladirile, inclusiv cele parasite, sunt revendicate, reprezentantii partidului sustin ca vor ajunge sa iasa cu cortul in strada, acestia neavand posibilitatea sa-si inchirieze un sediu in oras deoarece chiriile sunt exagerat de mari.
In aceeasi situatie se afla si PPCD, iar presedintele filialei, Ioan Chira, a spus ca, deocamdata, nu are nici o posibilitate sa mute sediul in alta parte. Si asta, deoarece partidul nu este unul parlamentar, motiv pentru care nu poate beneficia de sumele forfetare care revin organizatiilor in care sunt deputati sau senatori.
Primaria Bistrita a anuntat filialele partidelor care detin sedii in cladirea de pe strada Gheorghe Sincai, respectiv PRM, PPCD, PNL si UDMR, ca aceasta este revendicata partial si va trebui retrocedata in natura, conform noilor modificari aduse legilor proprietatii. Surse din institutie au anuntat ca se va incerca repartizarea altor sedii in beneficiul celor doua partide, in masura posibilitatilor.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă