Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Peste 1.000 de autorizatii de construire si desfiintare in sectorul 4

Bucurestenii din sectorul 4 au solicitat si au obtinut de la edili peste 1.000 de autorizatii de construire si desfiintare in perioada iulie 2004-mai 2005. Directia de Urbanism din Primaria sectorului 4 a fost asaltata de 8.900 de solicitari ...

Rl online 0 comentarii

Bucurestenii din sectorul 4 au solicitat si au obtinut de la edili peste 1.000 de autorizatii de construire si desfiintare in perioada iulie 2004-mai 2005. Directia de Urbanism din Primaria sectorului 4 a fost asaltata de 8.900 de solicitari pentru diverse servicii si a incasat peste trei miliarde de lei din eliberarea actelor necesare cetatenilor. Edilii au intocmit si aprobat planuri urbanistice zonale cu destinatia de constructii industriale pentru zonele Berceni si Drumul Cretestilor-Metalurgiei. Cetatenii au solicitat autorizatii pentru inceperea unor constructii in zona strazilor: Aurel Persu, Drumul Postalionului, Soseaua Berceni, Soseaua Oltenitei, Nitu Vasile si Calea Vacaresti.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...