8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialPolitistii amatori de prostituate din Turda au ajuns dupa gratii

Politistii amatori de prostituate din Turda au ajuns dupa gratii

Judecatorii de la Curtea de Apel Cluj-Napoca au decis arestarea celor trei politisti din orasul Turda, amatori de chefuri cu prostituate si cu manele. Decizia a fost luata in urma recursului declarat de procurori. Mandatele de arestare preventiva au durata de 29 de zile.
Initial, magistratii Tribunalului din judet hotarasera judecarea celor trei agenti de politie in stare de libertate. Acestia, cercetati penal pentru ca ar fi protejat o retea de proxeneti, au fost intre timp dati afara din Politie in 19 august.
In schimbul protectiei asigurate proxenetilor care erau si traficanti de minore, cei trei agenti ar fi primit diferite sume de bani, partide de sex cu prostituatele ori chefuri cu manele. Nicolae Liviu Beian, de 41 de ani, Ioan Ciocarlie, de 45 de ani, si Catalin Cosmin Lungu, de 26 de ani, agenti de politie din Turda, sunt acuzati ca ar fi fost implicati in acest scandal. Alaturi de ei este cercetat in stare de libertate si agentul Horatiu Pop din Turda, care ar fi vandut prostituatelor bijuterii aduse de sotia sa din Turcia.
Anchetatorii clujeni au arestat pana acum 14 persoane in aceasta cauza, toate suspectate de trafic de minore si proxenetism ori de complicitate la aceste infractiuni. Alte doua sunt cercetate in stare de libertate. Unii dintre acuzati au declarat anchetatorilor ca multi politisti stiau despre activitatile lor ilegale, dar ca, in schimbul unor avantaje, au “inchis ochii”.
Arestarile au inceput dupa ce una dintre prostituate a inghitit otrava de soareci si a trebuit transportata la spital, unde medicii au sesizat Politia.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă