Primăria Sectorului 4 acordă burse elevilor care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și la Bacalaureat

Primăria Sectorului 4 va oferi burse în valoare totală de 95.000 de lei, pentru 15 elevi care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională şi pentru un absolvent de liceu care a avut media 10 la examenul de Bacalaureat, potrivit unui proiect de hotărâre aprobat, luni, în unanimitate de consilierii locali.

Roxana Petre 0 comentarii

Primăria Sectorului 4 va oferi burse în valoare totală de 95.000 de lei, pentru 15 elevi care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională şi pentru un absolvent de liceu care a avut media 10 la examenul de Bacalaureat, potrivit unui proiect de hotărâre aprobat, luni, în unanimitate de consilierii locali, informează News.ro.

 Astfel, primăria va oferi câte 5.000 de lei fiecărui elev din cei 15 care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională. De asemenea, absolventul Colegiului Naţional „Gheorghe Şincai” care a avut 10 la examenul de Bacalaureat va primi 20.000 de lei.

"Administraţia Locală şi-a propus să recompenseze toate rezultatele deosebite ale elevilor, dar şi ale profesorilor. Premierea elevilor merituoşi va avea loc în cadrul unei gale speciale dedicată performanţiei”, informează Primăria Sectorului 4.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...