10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialPrimarul din Vanatori cere instantei suspendarea referendumului

Primarul din Vanatori cere instantei suspendarea referendumului

Primarul PSD din Vanatori (judetul Mures), Adrian Nicolae Lapadat, a facut o reclamatie administrativa impotriva hotararii de organizare a unui referendum in comuna prin care s-ar urmari inlaturarea sa din functie. Seful Asociatiei pentru Apararea Drepturilor Omului “Lider” din Targu-Mures, condusa de colegul de partid al edilului, Cornel Briscaru, a spus ca ministrul Administratiei si Internelor nu a raspuns acestei reclamatii.
“Saptamana viitoare, cel tarziu marti, se va cere in instanta suspendarea hotararii de Guvern pana la data solutionarii litigiului”, a afirmat Briscaru. Potrivit spuselor acestuia, cererea va fi inregistrata pe rolul Curtii de Apel Targu-Mures.
“Este absolut sigur ca in cursul acestui mandat va avea loc referendum la Vanatori, dar eu sunt aproape convins ca aceasta nu se va intampla pe data de 30 octombrie”, a adaugat liderul asociatiei “Lider”. Briscaru a fost desemnat si reprezentantul PSD in Biroul Electoral de Circumscriptie de la Vanatori.
La randul sau senatorul social-democrat din judet, Cristian Radu Georgescu, i-a acuzat pe deputatul PNL Eugen Nicolaescu si pe prefectul Ciprian Dobre, ca incearca sa manipuleze populatia cu scopul de a vota schimbarea lui Lapadat. “Fac audiente cu intentia vadita de a-i manipula pe cetateni”, a spus Georgescu. El s-a referit la faptul ca cei doi liberali au anuntat pentru astazi acordarea de audiente populatiei din comuna.
Parlamentarul a adaugat ca in acelasi interval de timp va fi si el prezent la Vanatori, nu pentru a boicota activitatea liberalilor, ci pentru a se convinge ca acestia nu vor face propaganda in comuna in detrimentul primarului PSD.

Cele mai citite

Fotografie emoționantă cu legenda Alain Delon. Cum arată actorul în vârstă de 88 de ani

Pe Instagram, Anouchka Delon a împărtășit o poză cu tatăl ei, Alain Delon, și a menționat că a făcut acest lucru cu consimțământul acestuia....

Zi perfectă pentru românce la Madrid! Irina Begu și Jaqueline Cristian au obținut victorii importante

Irina Begu s-a calificat în turul secund al turneului WTA 1.000 de la Madrid, în timp ce Jaqueline Cristian a reuşit să acceadă pe...

Novak Djokovic a câștigat Premiul Laureus rezervat celui mai bun sportiv al planetei

Liderul clasamentului ATP Novak Djokovic a fost ales sportivul anului în cadrul celei de-a 25-a ceremonii a Premiilor Laureus, Oscarurile pentru sport, desfăşurată luni...
Ultima oră
Pe aceeași temă