Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Rambursari ilegale de TVA la o firma din Maramures

BAIA MARE. Administratorul unei societati comerciale din municipiul Baia Mare a reusit sa insele vigilenta inspectorilor fiscali, obtinand prin intregistrarea in contabilitate a unor lucrari fictive rambursari ilegale de TVA in valoare de peste 6 ...

Rl online 0 comentarii

BAIA MARE. Administratorul unei societati comerciale din municipiul Baia Mare a reusit sa insele vigilenta inspectorilor fiscali, obtinand prin intregistrarea in contabilitate a unor lucrari fictive rambursari ilegale de TVA in valoare de peste 6 miliarde lei vechi. Afacerea ilegala a fost descoperita cu ocazia unui control efectuat la SC "Agrocomplex" SA Baia Mare, care a vizat verificarea realitatii si legalitatii a 16 facturi emise de firma in perioada 2003-2005.
Prin aceste documente, firma a facturat catre SC "Agroholding" SRL Salaj lucrari de modernizari in suma totala de 38,3 miliarde lei. In urma unor verificari incrucisate, comisarii Garzii Financiare au constatat ca atat furnizorul de lucrari, cat si beneficiarul aveau ca administrator aceeasi persoana, iar din analiza documentelor primare a rezultat ca SC "Agrocomplex" SA nu a dispus in realitate de personalul, mijloacele fixe si materiile prime necesare pentru a avea capacitatea efectuarii lucrarilor decontate catre SC "Agroholding" SRL.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...