13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024

Rocoplan

Domnul deputat Laurentiu Mironescu, care face mare caz de relatiile sale sus-puse cu presedintele Traian Basescu, este adeptul teoriilor coplanurilor, adica a vorbelor goale.
Trebuie sa recunosc ca nu exista diferente prea mari intre gogosile pesediste si definitiile lui Rocoplan, ca reprezentant al Partidului Democrat in teritoriu. Nici nu a iesit bine din gaoacea parlamentara si se si rasteste la noi stimabilul domn parlamentar!
Asteptam de la domnul deputat Mironescu, precum si de la colegii sai din PD Constanta, primele fapte temeinice care sa dea contur promisiunilor facute in campania electorala. Trebuie insa sa ai un tupeu desavarsit ca, inainte de a face ceva concret si consistent, sa dai cu barda, sa razi totul din temelii si sa desfiintezi ceea ce s-a facut bun in Constanta si pe litoral. Nu stiam noi cine pune bete in roate derularii pe mai departe a unor obiective importante pentru economia judetului Constanta! Directivele trasate de deputatul Mironescu, la un post local de televiziune, in privinta plajelor l-au umplut realmente de ridicol!
De altfel, intreaga strategie pusa la cale de “inteleptii” din teritoriu ai aliantei a dat, inca din start, peste cap sezonul estival pe litoral, balbaielile factorilor de raspundere, cu efecte dintre cele mai nefaste, urmand a fi contabilizate in toamna. Domnul Mironescu vrea sa ne convinga ca dumnealui se pricepe la toate, turism, arhitectura, mediu, activitate portuara, cadre, etc., si ca, in postura de guru, este indretatit sa dea indicatii tuturor.
Tot domnul Mironescu, care i-a exasperat pe aliatii din PNL Constanta, se ocupa personal si de schimbarea cadrelor din portul Constanta, acelea care nu au fost inca spulberate de noile criterii politice, sugerandu-le ca e timpul sa-si faca bagajele. Pana la un punct il intelegem – are si dumnealui destule polite de platit unor persoane banuite ca ar fi pus umarul la debarcarea sa din functia de director general al CNAPMC. Nu este, totusi, domnul Mironescu prea patimas, tinand cont de faptul ca, la vremea respectiva, PSD nu l-a aruncat direct in strada, cum face dumnealui cu unii directori de acum?
Din cate imi amintesc, actualul deputat P.D. Constanta nu a dus-o deloc rau sub palaria pesedista: director adjunct in cadrul CNAPM, trimis cu bursa la Anvers, promovat director la Centrul de Perfectionare a Cadrelor din Marina Comerciala. Ca sa fii trimis, cu bursa de la stat, la studii in strainatate, in plina guvernare pesedista, inseamna sa te bucuri de binecuvantarea lui Mitrea! Nu-mi amintesc ca in acea perioada domnul Laurentiu Mironescu sa fi facut caz de relatiile pe care sustine ca le are, prin prisma tatalui sau, cu Traian Basescu!

N.A. Zilele trecute, domnul deputat medita profund pe ecranul postului de televiziune MTC. Nici o vorbulita insa despre situatia disperata in care se afla redactorii si tehnicienii de aici, care nu si-au mai primit salariile de trei luni de zile!

Cele mai citite

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă