6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialSchimbare de presedinte la organizatia municipala a PD

Schimbare de presedinte la organizatia municipala a PD

ORADEA. La Oradea au avut loc, vineri, alegerile pentru sefia PD Oradea. Singurul candidat pentru functia de presedinte, Mircea Matei, a reusit sa obtina 147 de voturi pentru si 37 impotriva, fiind ales pe postul de lider, in locul lui Nicusor Lepadatu, cel care a ocupat aceasta functie din 1989 incoace.
La Biroul Permanent Local al organizatiei municipale au participat 183 de delegati. Cativa dintre acestia si-au exprimat nemultumirea fata de modul in care au fost organizate alegerile si mai ales deoarece componenta comisiei de numarare a voturilor a fost schimbata in ultimul moment.
Mai mult, o parte din candidatii la functiile de vicepresedinti au spus ca inainte de inceperea sedintei au fost impartiti fluturasi cu persoane agreate de conducere.
Pentru functiile de presedinte executiv si secretar general a fost nevoie de organizarea turului doi de scrutin. Astfel, cele doua posturi au fost adjudecate de viceprimarul municipiului Oradea, Mihai Groza, si de catre Ioan Curpas.
Vicepresedinti au fost alesi Ioan Pantea, Danut Pustea, Ciprian Caciora, Adrian Madar, Marcel Tarta, Florica Salajan, Dorel Dume, Ioan Barsan, Felicia Varga si Bogdan Solomie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă