20.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialTerapia ELF ajuta la intinerirea organismului

Terapia ELF ajuta la intinerirea organismului

Un grup de specialisti romani au pus la punct un aparat care prin proprietatile sale ne poate ajuta atunci cand stresul zilnic devine insuportabil sau sanatatea ne este afectata. Pentru dimensiunile sale deosebit de mici si printr-un joc de cuvinte legat de denumirea terapiei caracteristice aparatului – ELF (extremely low frequency), el a fost botezat Spiridus. Cu putin timp in urma, Ministerul Sanatatii, Directia Generala Farmaceutica si Aparatura Medicala a eliberat certificatul de inregistrare a dispozitivelor medicale nr. 8787 pentru “Aparatul de terapie cu campuri electromagnetice in pulsuri de joasa frecventa (simulator de unde cerebrale) tip Spiridus”.
Prin acest document, Spiridusul devine primul aparat din clasa sa “pemf-elf-elp” din lume, aprobat de un for medical guvernamental, readucand medicina romaneasca in fruntea topului international in acest domeniu, dupa momentul aparitiei Magnetodiafluxului, la mijlocul secolului trecut. Cei care nu au posibilitatea de a apela la un terapeut pot apela la folosirea Spiridusului, aparatul care simuleaza si stimuleaza activitatea cerebrala din perioadele de somn sau relaxare, pentru a face recuperarea energetica ce caracterizeaza aceste stari ale organismului la parametri cat mai buni. Fiind o ruda portabila si miniaturizata a aparatelor de fizioterapie, putem inlocui sedintele de la cabinetele specializate cu folosirea lui acasa, intr-un mediu relaxant.
De-a lungul timpului, s-au observat efecte benefice ale Spiridusului in urmatoarele cazuri: reumatism cronic si acut, migrene, insomnie, nevroza, dureri articulare, artrita, osteoporoza, fracturi osoase, circulatie sanguina deficitara, disfunctii sexuale, incapacitate de concentrare, disconfort meteo, probleme respiratorii, astm, tulburari de metabolism, diabet etc.
Folosirea Spiridusului amplifica potentialul imunitar al corpului biologic in fata diverselor infectii virale si microbiene. De asemenea, creste debitul sanguin, lucru ce favorizeaza scurtarea perioadelor de convalescenta, cat si prevenirea diverselor afectiuni metabolice. Cel mai interesant si surprinzator efect este intinerirea organismului, care apare lent in timp, datorita faptului ca diviziunea celulara, care are perioada completa de sapte ani, se face mai corect in conditiile unui cuplaj corp biologic-corp informational mai bun.
Studii efectuate in cadrul unor prestigioase universitati, cum este MIT (Institutul de Tehnologie din Massachussetts) sau Colegiul de Medicina Albert Einstein, au aratat ca terapia folosind campuri electromagnetice in pulsuri de foarte joasa frecventa, similare undelor cerebrale, duce la cresterea benefica a potentialului electric la nivelul membranei celulare. Microbii si virusii patrund mai greu in interiorul celulei si dezvoltarea lor in organism este mult diminuata.
Un alt efect observat a fost imbunatatirea schimbului de ioni la nivel celular, care duce la o mai buna oxigenare a celulelor din organism si la dinamizarea metabolismului.
Cei care doresc sa afle mai multe informatii despre Spiridus pot accesa adresa: qme1995@yahoo. Dispozitive similare Spiridusului sunt fabricate in Germania, Anglia, Statele Unite, Canada etc.

Cele mai citite

3 criterii esențiale pentru alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși

Alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși este o decizie importantă pentru orice părinte, influențând direct siguranța, confortul și buna dezvoltare a copilului în...

Ce priorități va avea Firea ca primar general: școli, transport, termoficare și spitale

Gabriela Firea, cea care este, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, a transmis un mesaj în care anunță ce...

Transformă spațiul din garaj într-un loc accesibil – iată ce ușă de garaj de la Alexiana să alegi

Ușilor de garaj ar trebui să li se acorde mult mai multă atenție. Acestea au capacitatea de a menține un nivel de siguranță înalt...
Ultima oră
Pe aceeași temă