12.7 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSpecialTrei aradeni au murit carbonizati intr-un incendiu

Trei aradeni au murit carbonizati intr-un incendiu

Trei persoane au ars de vii dupa ce locuinta din municipiul Arad in care au dormit a fost cuprinsa, in noaptea de joi spre vineri, de un puternic incendiu. Focul a fost observat de oamenii care locuiau in imobilul invecinat, in momentul in care flacarile au cuprins si acoperisul acestuia, riscand sa se extinda spre celelalte case din zona.
Pompierii Grupului “Vasile Goldis” au sosit la fata locului cu doua autospeciale si au fost nevoiti sa se lupte mai bine de patru ore cu flacarile pana incendiul a fost stins in totalitate. Dupa o ora de la inceperea interventiei, pompierii au reusit sa patrunda in locuinta, unde au descoperit trei cadavre carbonizate, pe care nu au reusit sa le identifice.
Politistii, impreuna cu procurorii criminalisti, au declansat o ancheta in acest caz, insa datele clare intarzie sa apara. Potrivit anchetatorilor, locuinta nu apartinea victimelor, imobilul aflandu-se in evidentele “Recons” SA Arad, insa pe numele altui proprietar.
Este posibil ca acesta din urma sa fi inchiriat apartamentul din imobilul, situat pe strada Avrig, unei familii formata din patru persoane, insa cel sau cea care a scapat cu viata nu este de gasit. Medicii legisti sustin ca, probabil, in momentul izbucnirii incendiului, cele trei persoane care au ars de vii dormeau foarte adanc, si in prima faza s-au intoxicat cu fum, astfel incat nu au mai putut reactiona pentru a se salva.
Din primele cercetari ale politistilor reiese ca flacarile au pornit de la o soba dezafectata pe care victimele o foloseau pentru a se incalzi, iar valoarea pagubelor depaseste cinci sute de milioane de lei vechi.

Cele mai citite

FOTO. Anca Dumitra, Gianina din “Las Fierbinți”, a făcut marele anunț! Ce se întâmplă cu actrița

Anca Dumitra, cunoscută pentru rolul său ca „Gianina” în popularul serial de la Pro TV "Las Fierbinți", a făcut marele anunț: este însărcinată cu...

Julius Meinl Living a cumpărat hotelul Ambasador din București

Julius Meinl Living anunță finalizarea achiziției Hotelului Ambasador din București, cu o suprafață de 12.600 mp. Hotelul se va redeschide în 2027 după renovare...

Robe, toci și eșarfe – accesoriile perfecte pentru a-ți completa ținuta de absolvire

Fie că ești în clasa a XII-a sau în ultimul an de facultate, absolvirea este un moment special. Este un moment unic care marchează...
Ultima oră
Pe aceeași temă