19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialTroleibuzele si autobuzele si-au reluat traseele de baza

Troleibuzele si autobuzele si-au reluat traseele de baza

Constructorii au incheiat lucrarile edilitare pe strada Witting si incepand de astazi autobuzele si troleibuzele liniilor 62, 71, 85, 93 si 123 isi reiau traseele de baza pana la Gara de Nord.
Linia 62 va functiona pe traseul de baza de la intersectia dintre strazile C. Noica si Calea Plevnei prin Mircea Vulcanescu, Baldovin Parcalabul, Gara de Nord, cu intoarcere prin Witting, Calea Plevnei, C. Noica, apoi pe traseul de ducere.
Liniile 71 si 93 vor functiona pe traseul de baza de la intersectia dintre C. Noica si Calea Plevnei, prin Mircea Vulcanescu, Baldovin Parcalabul, strada Garii de Nord, cu intoarcere prin Witting, Calea Plevnei, C. Noica, apoi pe traseele de baza.
Linia 85 va functiona pe traseul de baza de la intersectia dintre Calea Plevnei si Vasile Parvan, pe Calea Plevnei, Mircea Vulcanescu, Baldovin Parcalabul, Gara de Nord, cu intoarcere prin Witting, Calea Plevnei, Vasile Parvan, Bd. M. Kogalniceanu, Bd. Regina Elisabeta, apoi pe traseul de ducere.
Linia 96 va circula pe traseul de baza de la intersectia dintre C. Noica si Calea Plevnei, prin Mircea Vulcanescu, Baldovin Parcalabul, Gara de Nord, cu intoarcere prin Witting, Calea Plevnei, Stirbei Voda, Bd. Eroilor, Drumul Sarii, apoi pe traseul de baza.
Linia 123 va reveni pe traseul de baza pe sensul spre CET Sud Vitan, de la Gara de Nord prin Witting, Calea Plevnei, C. Noica, apoi pe traseul de baza. Tot de astazi statiile “Oprire” pentru liniile 123 si 133 de pe strazile C. Noica si Mircea Vulcanescu din zona intersectiei cu Calea Plevnei vor fi desfiintate.

Cele mai citite

Cum alegi salopeta de lucru potrivită

Alegerea unei salopete de lucru adecvate este esențială pentru confortul, siguranța și eficiența la locul de muncă. Această piesă de îmbrăcăminte, care inițial a...

O țară din Asia face o ofertă mai bună decât țările UE. Coreea de Sud vrea să producă mașini blindate în România

Coreea de Sud, unul dintre aliații Statelor Unite, vrea să-și dezvolte o relație economică și militară specială cu România, oferindu-se să producă, în România,...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă