Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Protest la Cluj şi Constanţa: "Nu vrem să fim conduşi de hoţi"

Protest la Cluj şi Constanţa: "Nu vrem să fim conduşi de hoţi"

Câteva mii de persoane protestează, vineri seară, în mai multe oraşe din ţară, scandând împotriva PSD şi a Guvernului. La Iaşi, Constanţa şi Cluj-Napoca, manifestanţii au steaguri tricolore şi vuvuzele şi strigă "Nu vrem să fim conduşi de hoţi".

Rl online 0 comentarii

Vineri seară, peste 1.000 de persoane protestează în centrul Iaşiului, oamenii cerând demisia Guvernului şi organizarea de alegeri anticipate.

Manifestanţii s-au adunat în Piaţa Unirii, începând cu ora 18.30, după ce s-au mobilizat pe reţelele de socializare. Cei prezenţi scandează "Demisia", "Bucureşti, nu uita, Iaşiul e de partea ta" şi "PSD, ciuma roşie". Oamenii au vuvuzele şi fluiere şi au venit la protest cu steaguri tricolore, dar şi ale Uniunii Europene şi ale Statelor Unite ale Americii.

În centrul Iaşiului, sunt mai mulţi poliţişti şi jandarmi decât la protestele precedente.

În cursul dimineţii, peste 100 de ieşeni au plecat cu maşinile către Bucureşti, pentru a fi prezenţi la protestul din Piaţa Victoriei.

La Cluj-Napoca, începând de la ora 19.00, oamenii s-au adunat în Piaţa Unirii, mulţi având steaguri tricolore şi pancarte.

Protestatarii - câteva mii de persoane - s-au manifestat zgomotos, unii având vuvuzele şi tobe, şi au scandat "PSD, ciuma roşie", "Nu vrem să fim conduşi de hoţi", "DNA să vină să vă ia".

Din Piaţa Unirii, clujenii au pornit în marş prin centrul oraşului.

Şi la Constanţa, peste 500 de persoane protestează vineri seara. Oamenii s-au strâns începând cu ora 19.00, pe platoul din faţa Prefecturii Constanţa, având steaguri tricolore şi vuvuzele.

Protestatarii strigă: "PSD ciuma roşie", "DNA să vină să vă ia", "Diaspora, nu uita, Constanţa e de partea ta", "Stat de drept, nu hoţi în Parlament", "Ruşine să vă fie", "Afară, afară cu javrele din ţară", "Ultima soluţie, încă o revoluţie", "ALDE şi PSD aceeaşi mizerie", "Anticipate", "Demisia". Ei au pancarte pe care scrie: "Afară cu PSD din ţară", "Opriţi exodul".

 


 

În jurul orei 20.00, protestatarii au plecat în marş spre sediul PSD, numărul participanţilor fiind în continuă creştere.


Proteste similare au loc la Timişoara, Braşov şi Sibiu, unde alte câteva mii de oameni au ieşit în stradă.

Comentarii

loading...