8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiProteste din nou în stradă. Ce a făcut George Simion

Proteste din nou în stradă. Ce a făcut George Simion

UPDATE

Grupurile de protestatari care au pornit din mai multe puncte ale capitalei s-au unit la Piața Victoriei, în fața Guvernului.

Iniațial, câteva sute de persoane s-au adunat sâmbătă după-amiază în mai multe puncte ale Capitalei – în Piața Universității, Piața Victoriei și la Obor, pentru a protesta față de retricțiile impuse de autorități pentru a limita răspândirea COVID-19.

Co-preşedintele AUR George Simion a fost prezent în Piața Universității, dar nu a dat declaraţii. Oamenii strigă „Libertate!” şi „Jos Guvernul!”.

Efective de jandarmi sunt prezente în cele trei puncte în care protestatarii s-au adunat, a declarat la Digi24 Georgian Enache, purtător de cuvânt al Jandarmeriei București.

Enache a adăugat că mai este aprobat un al patrulea punct pentru manifestații, în zona Palatului Cotroceni, la statuia Leul.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Prezentarea „Cinematografia românească azi” susținută de cineastul Liviu Carmely și proiecția filmului „Povestea unui pierde-vară” la ICR Tel Aviv

Institutul Cultural Român a organizat și găzduit, în data de 18 aprilie, prezentarea „Cinematografia românească azi” susținută de cineastul israelian de origine română Liviu...

Charalambous, cu o zi înaintea derby-ului FCSB – Rapid: „Jucătorii sunt înfometaţi să câştige acest titlu de campioni”

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat că jucătorii săi sunt înfometaţi să câştige titlul de campioni în acest sezon şi că o victorie...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...
Ultima oră
Pe aceeași temă