7.6 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăȘtirile zileiPSD cere demisia ministrului Transporturilor. În loc să facă drumuri, își face...

PSD cere demisia ministrului Transporturilor. În loc să facă drumuri, își face loc cu girofarul

“Demisia, Bode! În loc să facă drumuri, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, îşi face cale liberă în trafic cu girofarul, până când intră frontal în maşina unor turişti din Polonia! Pentru Bode, nu contează nici legea, nici siguranţa celorlalţi participanţi la trafic. Pentru şeful lui Bode, Ludovic Orban, nu contează că fapta ministrului Transporturilor se încadrează în sfera penalului! Câta vreme Bode nu a intrat cu maşina în bolidul vreunui interlop, nu e o problemă, poate să rămână în funcţie! “, susține o postare publicată, miercuri, pe pagina de Facebook a PSD.

Accidentul în care a fost implicat ministrul Bode s-a produs, duminică, pe DN7, în zona Dealul Negru. Ministrul, care era pasager în mașină, a fost ușor rănit dar a refuzat să meargă la spital.

Șoferul profesionist care conducerea mașina ministrului este acum cercetat penal. 

“Pe drumul de întoarcere de la Zalău la Bucureşti, autovehiculul în care se afla ministrul Lucian Bode a fost implicat pe DN7, în zona localităţii Drăganul din judeţul Argeş, într-un eveniment rutier. Menţionăm că ministrul Lucian Bode nu se afla la volanul maşinii, acesta fiind pasager. În urma acestui eveniment, ministrul Lucian Bode nu a necesitat îngrijiri medicale, iar celelalte persoane implicate în evenimentul rutier nu au necesitat internare”, a anunțat Ministerul Transporturilor.

Dintr-un clip video oferit de un martor reiese că mașina de serviciu a ministrului Bode a comis mai multe depășiri neregulamentare, peste linia continuă, înainte de a se ciocni cu o altă mașină care circula regulamentar.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Un judecător i-a impus restricții de comunicare lui Donald Trump

Judecătorul din procesul penal al lui Donald Trump la New York i-a impus marţi restricţii de comunicare, în special în ceea ce priveşte martorii,...

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...

Premiul GDS a fost acordat Comunității Declic

Premiul Grupului pentru Dialog Social(GDS) pe anul 2023 a fost decernat marţi Comunităţii Declic, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la sediul GDS,...
Ultima oră
Pe aceeași temă