Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: INQUAM PHOTOS

Foto: INQUAM PHOTOS

PSD joacă electoral: bonus de 500 euro pentru cadrele didactice

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a anunțat că săptămâna viitoare se va lua în discuție în Parlament acordarea unui stimulent financiar cadrelor didactice, pe modelul celui încasat de cadrele medicale.

Petronel Tudor 0 comentarii

PSD vrea să dea o lovitură de imagine cu doar câteva zile înaintea alegerilor locale din 27 septembrie. Marcel Ciolacu, președintele social-democraților, a anunțat că va propune la rectificarea bugetară introducerea unui bonus de 500 euro pentru cadrele didactice.

„Și profesorii sunt în linia întâi, la fel ca medicii. Am hotărât ca luni Senatul să introducă pe ordinea de zi proiectul de lege cu stimulentul pentru profesori, deoarece PSD consideră că în acest moment profesorii sunt în linia întâi, la fel ca și medicii. Este vorba de un stimulent de 500 de euro. Proiectul va fi preluat marți la Camera Deputaților și va trece prin votul final urmând să fie trimis către promulgare. Miercuri vom propune să facem un plen comun și să avem în discuție rectificare bugetară unde vom face modificare ca pensiile să fie mărite cu 40%.”, a spus liderul PSD.

Marcel Ciolacu a adăugat că așteaptă cu interes să vadă dacă, odată aprobată alocarea stimulentului de 500 euro pentru cadrele didactice, președintele Klaus Iohannis va promulga documentul sau îl va ataca la Curtea Constituțională a României.

Comentarii

loading...