18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiRamona Bădescu a născut la o clinică privată din Roma

Ramona Bădescu a născut la o clinică privată din Roma

Prezentatoarea avut o sarcină destul de ușoară și s-a îngrășat doar 9 kilograme în cele 9 luni, însă  în doar câteva zile și-a revenit spectaculos. Vedeta este extrem de fericită, mai ales că s-a expus unor riscuri destul de mari având în vedere vârsta înaintată la care a rămas însărcinată.

”Am avut o sarcină ușoară, m-am mișcat foarte mult, dar m-am și odihnit. Nu am probleme medicale, nu mi s-au umflat picioarele. Spre sfârșit, acum, am întâmpinat o problemă la mână. Îmi amorțeau câteva degete, mi s-a umflat mâna, nu prea mai dormeam noaptea” , a mărturisit Ramona Bădescu, potrivit Viva.

Spre sfârșitul sarcinii, vedeta stabilită în Italia s-a confruntat cu câteva probleme în sensul că i se umflau degetele de la mâini des. Din fericire, nu a întâmpinat probleme mai grave și a reușit să ducă sarcina la bun sfârșit. Vedeta nu a dezvăluit încă numele pe care îl va purta primul ei copil.

Cine este tatăl bebelușului
Ramona Bădescu este foarte discretă când vine vorba despre viața ei personală. Proaspăta mămică nu a dezvăluit cine este tatăl bebelușului, însă a povestit cum s-a cunoscut cu acesta, dar și cum a reușit să o cucerească.

 „Prima întâlnire a fost dezastruoasă, un eşec, pentru că ţin minte că era vară, el era îmbrăcat într-un costum albastru deschis, care m-a şocat, iar prezenţa şi personalitea lui puternice mi-au lăsat impresia că ar fi un om foarte sigur şi plin de el. Am vorbit atunci, nu mai mult de câteva minute, după care ne-am salutat cordial. Destinul a făcut în aşa fel încât după două zile, să-mi sară în ochi culoarea albastră a unui costum. Era chiar persoana pe care am cunoscut-o la evenimentul respectiv. În acel moment eram foarte tristă în urma veştii primite şi am rămas surprinsă să aflu că el ştia de această veste tristă. M-a susţinut moral, încet-încet am început să vorbim şi ne-am dat seama că, în spatele unei măşti de formalităţi şi de duritate, există o umanitate specială. L-am văzut apoi cu alţi ochi, dar soarta a vrut ca eu a doua zi să plec în Malta, unde aveam un spectacol şi după aceea am venit acasă, la Bucureşti. De obicei, îndepărtarea stinge un foc mic, dar la noi l-a aprins şi a devenit un incendiu, pentru că faptul că eu eram departe ne-a ajutat să vorbim foarte mult la telefon şi să ne cunoaştem. Aşa încât au urmat trei săptămâni de convorbiri asidue şi acel om dur, plin de el, îmbrăcat într-un costum albastru strident, m-a făcut să mă îndrăgostesc cum nu am mai simţit niciodată iubirea în viaţa mea.”, a mai declarat Ramona Bădescu, potrivit fanatik.ro.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Cum iluminezi camera în care se află biroul, pentru a fi mai productiv?

Nu ți s-a întâmplat ca atunci când lucrezi la birou să te doară ochii din cauza luminii insuficiente? Dacă lucrezi de acasă, amenajarea spațiului în...

VIDEO. Tensiuni la Paris. Confruntare tensionată între susținătorii Israelului și cei ai Gaza

Tensiunile la cote maxime în fața prestigioasei universități Sciences Po din Paris din cauza războiului din Gaza, în timp ce manifestanți pro-israelieni au venit...
Ultima oră
Pe aceeași temă