15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiRăpire ca-n filme: o adolescentă a fost luată de pe stradă și...

Răpire ca-n filme: o adolescentă a fost luată de pe stradă și băgată cu forța într-o mașină

Adam Corina Andreea are 17 ani și a fost răpită de pe stradă sîmbătă, la ora 18.45, din zona unei stații de carburanți din orașul Borșa, județul Maramureș.

„Sîmbătă, 20 iunie, în jurul orei 18.45, Adam Corina Andreea, în vârstă de 17 ani din oraşul Borşa, judeţul Maramureş, a fost urcată cu forţa de către un tânăr, într-un autoturism de culoare neagră, pe strada Dragoş Vodă în zona Peco din oraşul Borşa, care şi-a continuat deplasarea într-o direcţie necunoscută.”, a anunțat Poliția Română.

Fata se plimba pe stradă împreună cu fratele său dar polițiștii nu au reușit să obțină de la acesta informații utile despre identitatea bărbatului ori detalii legate de autoturismul în care a fost urcată cu forța sora sa.

Adolescenta are înălțimea de 1,60 metri, 67 de kilograme, ochi căprui, păr negru ondulat, ten deschis, iar ca semn particular o aluniță pe obrazul drept. Corina Adam era îmbrăcată cu o salopetă deschisă la culoare.

Polițiștii fac apel la populație ca în cazul în care au văzut-o ori au informații legate de răpirea din Borșa să apeleze de urgență 112 sau să anunțe imediat cea mai apropiată secție de Poliție.

Cele mai citite

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Ciolacu, despre o eventuală înlocuire a candidatului Cîrstoiu cu Negoiță. Ce a stabilit cu Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat...
Ultima oră
Pe aceeași temă