Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Reacția Președintelui Klaus Iohannis la intervenția Jandarmeriei din Piața Victoriei

Reacția Președintelui Klaus Iohannis la intervenția Jandarmeriei din Piața Victoriei

Klaus Iohannis a reacționat pe Facebook la intervenția în forță a Jandarmeriei din Piața Victoriei de vineri noaptea.

Mihai Cernea 0 comentarii

Președintele Klaus Iohannis a condamnat intervenția în forță a Jandarmeriei din Piața Victoriei împotriva protestatorilor prezenți la mitingul diasporei.

„Într-o democrație autentică este dreptul fiecărui om să protesteze, dar violența nu este acceptabilă, indiferent de opțiunile politice. Condamn ferm intervenția brutală a Jandarmeriei, puternic disproporționată în raport cu manifestările majorității oamenilor din Piața Victoriei. Încercarea de a înfrânge voința oamenilor printr-o reacție violentă a forțelor de ordine este o soluție condamnabilă. Ministrul de Interne trebuie să dea urgent explicații pentru modul în care a gestionat evenimentele din această seară!”, a scris Iohannis pe Facebook.

Comentarii

loading...