Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Reprezentanța Comisiei Europene în România ecologizează plaja din Eforie

Reprezentanța Comisiei Europene în România ecologizează plaja din Eforie

Reprezentanța Comisiei Europene în România organizează joi, 12 septembrie 2019, între orele 12.30-14.30, o acțiune de curățare a fâșiei de plajă situată între Eforie Nord şi Eforie Sud.

Cristian Hagi 0 comentarii

La eveniment se vor alătura reprezentanți ai unor ambasade și elevi ai Liceului Teoretic „Carmen Sylva” din Eforie Sud. Echipa astfel formată este coordonată de ștrumfii special creați pentru campania #EUBeachCleanUp 2019 și beneficiază de sprijinul organizaţiei non-guvernamentale de mediu Mare Nostrum.

Se estimează că, până în anul 2050, în oceane va fi mai mult plastic decât pește. Milioane de tone de deșeuri sufocă deja oceanele și plajele noastre. Anual, li se mai adaugă 8 milioane de tone de plastic. Uniunea Europeană s-a angajat să combată ferm poluarea, limitând treptat utilizarea ambalajelor și a obiectelor de plastic de unică folosință.

#EUBeachCleanUp este o campanie desfășurată de Comisia Europeană, ștrumfii și Organizația Națiunilor Unite, în întreaga lume, cu scopul de a trage un semnal de alarmă cu privire la nivelul poluării oceanelor și mărilor noastre cu articole din plastic. 

 

Citește totul despre:

#plaja #eforie

Comentarii

loading...