Restaurantele și cafenelele din interior se redeschid în Iași în ultima zi a anului

Restaurantele și cafenelele din interior se redeschid în Iași în ultima zi a anului

Restaurantele și cafenelele care funcționează în interiorul clădirilor în municipiul Iași își pot primi clienți între orele 06.00 – 23.00, în limita a 30% din capacitate.

Petronel Tudor 0 comentarii

Mihai Chirica, primarul municipiului Iași, îi anunță pe locuitori că pot servi masa ori o cafea în unitățile de alimentație publică situate în interiorul clădirilor începând de joi, 31 decembrie.

„Dragi ieşeni, vă aduc la cunoştinţă că, începând cu data de 31 decembrie 2020, între orele 6.00 – 23.00, restaurantele şi cafenele din oraşul nostru vor fi deschise şi în interior în limita de 30% din capacitate. Vă mulţumesc pentru că aţi respectat măsurile sanitare privind combaterea pandemiei şi vă rog să rămâneţi vigilenţi pentru ca numărul de îmbolnăviri să scadă şi mai mult în perioada următoare.”, a scris miercuri pe Facebook primarul Mihai Chirica.

Ediulul le-a transmis ieșenilor multă sănătătate și i-a îndemnat să fie solidari, să poarte masca de protecție a nasului și a gurii, să își dezinfecteze mâinile, să evite aglomerațiile și să respecte recomandările specialiștilor din sănătate.

Comentarii

loading...