Foto: Inquam Photos

Foto: Inquam Photos

Ce restricții vor fi ridicate, dacă vaccinăm cinci milioane de români până la 1 iunie

Premierul Florin Cîțu a anunțat, marți că o serie de restricții vor fi ridicate în România, dacă vor fi imunizate anti - Covid cel puțin cinci milioane de persoane.

Mihai Diac 0 comentarii

Premierul Florin Cîțu a anunțat, marți că o serie de restricții vor fi ridicate în România după data de 1 iunie 2021, dacă până la acea dată vor fi imunizați anti - Covid cel puțin cinci milioane de cetățeni.

"Fără mască pe plajă, fără mască la munte", sunt două dintre regulile care vor fi permise, după vaccinarea a cinci milioane de români, a precizat premierul Florin Cîțu.

Pe de altă parte, hotelurile vor putea funcționa cu un grad de ocupare de sută la sută, cu condiția ca toate persoanele cazate în hotel să fi fost vaccinate. În mod similar, anumite evenimente private vor fi permise cu un număr mare de participanți, cu condiția ca toți acești participanți să fi fost imunizați anti - Covid.

Despre renunțarea completă la mască în localități, premierul Cîțu a spus că este prea devreme să fie permisă, el opinând că ar putea fi discutată, eventual, după data de 1 august 2021.

Comentarii

loading...