Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Restricții de trafic, duminică, în Capitală

Restricții de trafic, duminică, în Capitală

Traficul rutier va fi restricţionat duminică, între orele 9,00 - 14,30, pe segmentul de drum cuprins între Aleea Privighetorilor şi Aleea Padina şi pe str. Vadul Moldovei, între Poligonul de Tir Sportiv 'Iosiv Sârbu' şi intersecţia cu Drumul Pădurea Pusnicu.

Rl online 0 comentarii

Măsura a fost luată pentru desfăşurarea "Băneasa Race".

Brigada Rutieră anunţă că evenimentul va avea următorul program:
* între orele 8,00 - 10,00, adunarea participanţilor pe porţiunea cuprinsă între Academia de Poliţie şi Aleea Padina;
* între orele 10,00 - 14,30, alergare pe aleile din Pădurea Băneasa;
* între orele 14,30 - 15,00, festivitatea de premiere.

Conducătorii de autovehicule sunt rugaţi să circule cu prudenţă şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă. 

Comentarii

loading...