Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Restricţii de trafic în Bucureşti, miercuri şi joi

Restricţii de trafic în Bucureşti, miercuri şi joi

Brigada Rutieră a Capitalei va dispune restricţionarea temporară a traficului, miercuri şi joi, în contextul unei manifestaţii organizate la sediul Ministerului Transporturilor.

Rl online 0 comentarii

Potrivit unui comunicat transmis de Agerpres, între orele 9,00 - 15,00, se va restricţiona traficul rutier pe banda I pe str. Berzei şi str. Buzeşti, ambele sensuri, segmentul cuprins între bd. Nicolae Titulescu şi str. Ştirbei Vodă, respectiv banda a doua pe str. Gării de Nord, sensul dinspre str. Berzei către str. Piaţa Gării de Nord.

Totodată, va fi restricţionat traficul rutier pe str. Pârcălabul Baldovin de la intersecţia cu str. Mircea Vulcănescu până la str. Gării de Nord.

Poliţiştii recomandă următoarele rute alternative: Calea Plevnei - Pasaj Basarab - Calea Griviţei sau Calea Griviţei - bd. Gheorghe Duca - bd. Al. I. Cuza - str. Dr. Felix - Şos. Nicolae Titulescu - Piaţa Victoriei.

Brigada Rutieră le solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să evite deplasarea în zonă în această perioadă, să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră şi să utilizeze rutele alternative.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare şi să nu staţioneze pe partea carosabilă.

Brigada Rutieră anunţă de asemenea că, de miercuri, se vor efectua lucrări de înlocuire a conductelor şi instalaţiilor de racordare gaze naturale pe str. Gheorghe Manu, între bd. Lascăr Catargiu şi Calea Victoriei, motiv pentru care se va restricţiona circulaţia pe sensul de mers dinspre Calea Victoriei către bd. Lascăr Catargiu, cu excepţia Societăţii de Transport Bucureşti.

Comentarii

loading...