Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Restricţii de trafic pe Autostrada Bucureşti - Piteşti

Restricţii de trafic pe Autostrada Bucureşti - Piteşti

Centrul Infotrafic anunţă restricţii de trafic pe Autostrada Bucureşti - PIteşti pentru montarea parapetului median şi colectare a nisipului din zona mediană, la kilometrii 11 şi 90. Lucrările se vor finaliza în jurul orei 18:00.

Rl online 0 comentarii

Potrivit Infotrafic, luni, până la ora 18.00, sunt restricţii de trafic pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti. 

”La kilometrul 11+ 600 metri, la ieşirea din Capitală spre Piteşti, este restricţionat traficul pe a doua bandă pentru montarea parapetului median, iar la kilometrul 90, pe acelaşi sens, se efectuează lucrări de colectare a nisipului din zona mediană”, a anunţat Infotrafic.

Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să ruleze cu atenţie sporită şi să manifeste disciplină în trafic. 

Comentarii

loading...