Restricţii de trafic pe Autostrada Sibiu - Orăştie pentru lucrări de reparaţii

Restricţii de trafic pe Autostrada Sibiu - Orăştie pentru lucrări de reparaţii

Traficul rutier este restricţionat, luni, pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, până la orele 18:00, pe sensul Deva către Sibiu, în zona localităţii Miercurea Sibiului, pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii a carosabilului. De asemenea, au loc lucrări de plombare pe DN 7.

Rl online 0 comentarii

Centrul Infotrafic anunţă că, pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, circulaţia rutieră este restricţionată, luni, până la orele 18:00, pe sensul Deva către Sibiu, între kilometrii 283 – 282, în zona localităţii Miercurea Sibiului, pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii a carosabilului. 

De asemenea, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, între kilometrii 178 şi 180, pe raza localităţii Bujoreni, judeţul Vâlcea, circulaţia rutieră se desfăşoară pe un fir alternativ, până la orele 18:00, din cauza lucrărilor de plombare efectuate la partea carosabilă. 

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să adapteze viteza la condiţiile de drum, să se asigure în mod corespunzător şi să semnalizeze înainte de schimbarea benzii de circulaţie, respectând indicaţiile semnalizărilor rutiere temporare de la locul efectuării lucrărilor menţionate.

Comentarii

loading...