Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Restricţii de trafic pe DN 5, în zona podului peste Dunăre de la Giurgiu

Restricţii de trafic pe DN 5, în zona podului peste Dunăre de la Giurgiu

Traficul pe DN 5 este restricţionat în zona podului peste Dunăre de la Giurgiu, întrucât se fac lucrări pentru remedierea degradărilor apărute în perioada de garanţie. Restricţiile sunt instituite până în 24 iunie.

Rl online 0 comentarii

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că, în vederea realizării lucrărilor de remediere a degradărilor identificate în perioada de garanţie pentru podul de la Giurgiu peste Dunăre, pe DN 5 km 64+884 - inclusiv drumul de acces de la ieşirea din vamă până la intrarea pe pod, antreprenorul asocierea Collini Lavori S.p.A - Tecnic Consulting Engineerinf România S.R.L. a primit avizul favorabil al Poliţiei Judeţene Giurgiu pentru instituirea restricţiilor de circulaţie.

Astfel, ca urmare a începerii lucrărilor, sunt instituite restricţii de circulaţie în perioada 24 mai - 24 iunie.

 

 

Comentarii

loading...