Daniel Dragomir: "Imperiu răului contraatacă - lista neagră "

Daniel Dragomir, fost ofițer SRI, postează pe blogul personal un atac dur asupra "statului paralel", condus, în opinia sa de mulți dintre actualii politicieni și oameni-cheie din diverse instituții.

Iulia Iancu 0 comentarii

Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, a pronit un atac dur asupra "statului paralel și a PFA Koveși.  "De trei-patru săptămâni, duduie furnalele din Știrbey Vodă. Se pregătește contraatacul final. După porc… urmează circul. Haideți să îi stricăm statului paralel surpriza și planul" notează acesta. 

Diseară, TFL-iștii vor ieși în piață. Ca la un semnal. De mâine, în următoarele săptămâni, Statul paralel condus de PFA Kovesi va trece la asaltul final asupra listei negre a opozanților, scrie Daniel Dragomir.

 

"Nume multe. Nume mari. Printre care: Dragnea-Teldrum, Ponta (PFA Kovesi este neagră după povestea cu porcul), Oprea (pentru a șterge amintirea sufrageriei), Nițu, Tobă, Udrea și campaniile electorale și mulți alții, ceva ANRP -uri noi. Praf în ochi. Dar și dosare vechi de 3-4 ani aruncate pe piață împotriva opozanților:

Împotriva celor care au îndrăznit să propună legi noi,
Împotriva celor ce au vorbit despre sufragerii și porci,
Împotriva celor ce au scos la lumină statul paralel,
Împotriva unui partid care deranjează (dosarele strânse sunt deja despre toți membrii CEx),
Împotriva oricărei forme de opoziție la abuzurile din ultimii ani.
Și împotriva porcului de la T14 dacă s-ar putea.
Împotriva celor care nu au spus încă nimic sau a multor lucruri ce nu au fost spuse, dar vor fi spuse în curând . Iar acel nimic va face ca sufrageria să pară o plimbare în parc.

O țară nu poate să se dezvolte sau să evolueze sub imperiul răului, al fricii și al listelor negre.
Statul paralel nu înțelege că a pierdut. Seamănă din ce în ce mai mult cu Ceaușescu în noiembrie 1989. Lupta finală se apropie și sunt convins că oamenii acestei țări vor ca imperiul răului, al fricii și al listelor negre să se termine concluzionează Daniel Dragomir.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...