Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Români vizați de anchete medicale, după ce au fost în Wuhan, China

Români vizați de anchete medicale, după ce au fost în Wuhan, China

Patru persoane care au legătură cu județul Arad sunt vizate de o anchetă epidemiologică dupăce au făcut parte din grupul de artiști români care care au concertat în Wuhan, orașul din China.

Rl online 0 comentarii

Două dintre persoane sunt angajați la Filarmonica de Stat Arad, unde conducerea a luat măsuri speciale.

Cei doi oameni locuiesc în Timișoara și Reșița, scrie Realitatea de Arad.

Alte două persoane, un pensionar care locuiește în Timișoara și Arad și un cadru didactic de la liceul de artă din Arad sunt și ele în atenția medicilor.

Chiar dacă nu prezintă suspiciuni de îmbolnăvire, cei doi artitiști au fost plasați în carantină, din motive de siguranță.

Celor patru persoane li s-a recomandat să stea în casă și să nu ia legătura cu alte persoane timp de 14 zile nu pentru că ar fi bolnave, ci pentru a nu fi transportatori ai virsului și a risca astfel să îmbolnăvească alte persoane.

Citește totul despre:

#virus china #romani china

Comentarii

loading...