Manifestație împotriva restricțiilor, Piața Victoriei, 20.03.2021, FOTO: Facebook

Manifestație împotriva restricțiilor, Piața Victoriei, 20.03.2021, FOTO: Facebook

România iese în stradă împotriva restricțiilor pandemiei

În București și în mai multe orașe mari au loc manifestații împotriva restricțiilor impuse de autorități. În București protestatarii s-au adunat în Piața Universității, fără a purta măști și fără a respecta măsurile de distanțare și prevenție.

Cătălin Șerban 0 comentarii

Jandarmeria a anunțat că numărul protestatarilor este mai mare decât cel anunțat de organizatori, care ar putea fi amendați.

În București a fost improvizată o scenă pe care mai multe persoane au vorbit.

Protestatarii scandează împotriva Guvernului şi măsurilor menite să limiteze răspândirea coronavirului.

Proteste asemănătoare au loc în mai multe oraşe din ţară. La protestul de la Cluj este prezent şi deputatul AUR George Simion.

Manifestații asemănătoare au loc și în Cluj, Brașov, Constanța și Galați.

S-au dat și amenzi la manifestație

Participanții la adunările publice care nu s-au conformat recomandărilor forțelor de ordine și nu au respectat măsurile sanitare de protecție individuala prevăzute de legislația în vigoare vor fi identificați și sancționați în raport de prevederile legale încălcate, anunță Jandarmeria București.

Jandarmeria adaugă că vor fi sancționați contravențional și organizatorii manifestațiilor publice de protest care au avut loc sâmbătă în Piața Victoriei și Piața Universității, pentru că nu au luat măsurile necesare astfel încât să nu permită depășirea numărului maxim de 100 de participanți și pentru că nu au asigurat respectarea de către aceștia a celorlalte măsuri de protecție sanitară, în conformitate cu prevederile legale privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României.

În București și în mai multe orașe au avut loc manifestații împotriva restricțiilor impuse de autorități. În București protestatarii s-au adunat în Piața Universității, fără a purta măști și fără a respecta măsurile de distanțare și prevenție. Manifestații asemănătoare au loc și în Cluj, Brașov, Constanța și Galați.

Comentarii

loading...