Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

România, una dintre ţările UE cu cele mai puţine jafuri la 100.000 de locuitori

România, una dintre ţările UE cu cele mai puţine jafuri la 100.000 de locuitori

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea care permite organizarea examenului de rezidenţiat în 8 decembrie. Actul normativ a fost adoptat, marţi, de Camera Deputaţilor.

Rl online 0 comentarii

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului nr. 18/2009 privind organizarea şi finanţarea rezidenţiatului, respectiv PL-x 609/28.10.2019.

Actul normativ a fost adoptat, marţi, cu 225 de voturi ”pentru” de Camera Deputaţilor în calitate de for decizional.

Examenul poate avea loc în data de 8 decembrie, iar numărul de locuri scos la concurs este egal cu numărul de absolvenţi de la specializările Medicină Generală, Medicină Dentară şi Farmacie.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a spus că ”atunci când se vrea, se poate” şi a apreciat că partidele au înţeles să ”renunţe la orgolii şi politicianisme” pentru problemele cu adevărat importante.

Examenul de rezidenţiat, care trebuia să aibă loc în 17 noiebrie, a fost amânat pentru 8 decembrie, din cauză că la Ministerul Educaţiei nu există un ministru care să semneze cele trei ordine în baza cărora se organizează examenul.

În mod normal, în lipsa acestei legi, examenul are loc în baza a şapte ordine de ministru, trei dintre acesea fiind conune cu Ministerul Educaţiei.

Comentarii

loading...