7.6 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăȘtirile zileiS-a găsit cauza ce a provocat incendiul din zona industrială a Constanței...

S-a găsit cauza ce a provocat incendiul din zona industrială a Constanței de sâmbătă

 „Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost reprezentantă de autoaprinderea pastei de aluminiu”, au transmis, luni, reprezentanții ISU Constanța.

Incendiul din zona industrială a Constanței a pornit inițial de la o magazie în care se aflau depozitate circa 30 de tone de pulberi de aluminiu.

Incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă și degajări mari de fum, dar nu au fost raportate victime. Inițial, în zonă s-au auzit trei explozii.

Având in vedere degajările mari de fum, pentru protecția populației aflate în proximitate, a fost transmis mesaj RO-Alert.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

VIDEO. Fermierii britanici protestează față de normele și acordurile comerciale post-Brexit

Londra a negociat "cele mai proaste acorduri comerciale din lume" după ieșirea Marii Britanii din UE, susține fondatorul organizației Save British Farming, potrivit Euronews. Fermierii...

București, pe locul trei în topul orașelor cu cele mai accesibile locuințe din Europa, după Bruxelles și Sofia

Surpriză! Bucureștiul se află printre orașele europene cu cele mai accesibile locuințe, conform unui studiu recent. Clasamentul se bazează exclusiv pe prețul mediu pe...

Cluburile participante în noul format al Champions League vor primi și mai mulți bani. Anunțul UEFA

UEFA le-a transmis federaţiilor membre şi cluburilor modul detaliat în care vor fi repartizaţi banii în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, care se va...
Ultima oră
Pe aceeași temă