15.4 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăȘtirile zileiSala Atrium a Bibliotecii Naţionale a gâzduit o petrecere de Revelion

Sala Atrium a Bibliotecii Naţionale a gâzduit o petrecere de Revelion

„O locaţie autentică“ pentru petrecerea Revelionului. Plină de mizerie, vandalizată, practic, după Revelion. Nu mi-am imaginat niciodată că Biblioteca Naţională a României, care-şi împarte sediul cu Ministerul Culturii, e o „locaţie autentică“ pentru „un revelion de poveste“, cu Delia et co”, a scris deputatul USR Iulian Bulai, pe Facebook.

 

Deputatul a publicat şi un videoclip în care se vede cum arată Sala Atrium a Bibiliotecii Naţionale după „chermeză”.

„Promovat pe Facebook ca fiind organizat nu se ştie de cine – poate de Biblioteca Naţională însăşi, deşi ultima dată când am verificat, nu ăsta era obiectul ei de activitate. În obiectul de activitate nu scrie deloc, dar deloc, că BNR se ocupă de chermeze. Nici că face viţei la proţap pe scările Ministerului, de Ziua Naţională, pe muzică de nuntă. Nici că noaptea, când nu e revelion, Biblioteca are program de discotecă în Sala Atrium, cu sute de oameni înghesuiţi, care beau pe rupte”, a comentat Bulai, întrebându-se ironic dacă „dlui ministru Gheorghiu nu-i miroase a mâncare în Minister? N-a văzut niciodată gunoaiele şi urmele de vomă rămase pe aleile din jurul clădirii? Nu se-ntreabă ce se-ntâmplă dacă se-ntâmplă ceva? Hidranţi, pompieri, cărţile din depozite. În general, ce trebuia să-nvăţăm după Colectiv”.

„Aştept însă scuze – cetăţenilor care finanţează Biblioteca Naţională – pentru toată această nesimţire”, mai spune Iulian Bulai care adaugă: „Pentru directoarea Carmen Mihaiu n-am întrebări. Doar uitaţi-vă cum arăta Sala Atrium a Bibliotecii Naţionale pe 1 ianuarie 2020. Şi cam cum arată „atmosfera“ de club de noapte, în restul anului, în acest „templu al culturii, patrimoniului şi educaţiei“.

Evenimentul organizat la Biblioteca Naţională este încă activ pe Facebook şi poate fi consultată lista artiştilor invitaţi, dar şi meniul serii.

Cu titlul “Un Revelion altfel… de poveste, în Biblioteca Naţională!”, publicul este invitat să petreacă noaptea dintre ani “în cea mai autentică locaţie din Bucureşti, în Biblioteca Naţională”. 

“Vrem un revelion cu ritm, dans, cu emoţii, aşa că petrecerea va fi condimentată de vocea unor mari artişi: Delia, Damian & Brothers, Dj Yanis. Tema culinară aleasă este una de excepţie cu cele mai delicioase preparate din marile bucătării ale lumii: preparate sud americane (Uruguay chefs), sushi, preparate vânătoreşti, internaţional finger food”, scrie în invitaţie. 

Biletele pentru acest eveniment au costat 490 de lei şi 590 la categoria VIP, informează News.ro.

Cele mai citite

Cum își schimbă Nicușor Dan aspectul fizic, în timpul campaniilor electorale. FOTO

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, pare să fie extrem de preocupat de aspectul său fizic, în perioada campaniilor electorale, când dorește să pară...

Cluburile participante în noul format al Champions League vor primi și mai mulți bani. Anunțul UEFA

UEFA le-a transmis federaţiilor membre şi cluburilor modul detaliat în care vor fi repartizaţi banii în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, care se va...

Liberalii Nicu Bitea și Cosmin Șandru, achitați de ICCJ în faimosul proces cu deputatul AUR, Titi Stancu

După doi ani și jumătate de la plângerea făcută de parlamentarul AUR Titi Stoica împotriva domnilor Nicu Bitea și Cosmin Șandru, din PNL Timiș,...
Ultima oră
Pe aceeași temă