20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăȘtirile zileiŞapte bărbaţi care au furat baxuri cu haine din depozitul unei firme...

Şapte bărbaţi care au furat baxuri cu haine din depozitul unei firme din Afumaţi, reţinuţi

Potrivit Poliţiei Judeţene Ilfov, poliţiştii au prins în flagrant, luni, şapte persoane care au sustras mai multe baxuri cu haine dintr-un depozit amplasat la marginea municipiului Bucureşti.

Persoanele respective – şapte bărbaţi din judeţele Ilfov, Ialomiţa şi Sibiu, cu vârste cuprinse între 21 şi 37 de ani – au fost duse la sediul Poliţiei oraşului Voluntari pentru audieri.

Din cercetări a reieşit că, după după ce bunurile au fost sustrase şi încărcate într-o autoutilitară, persoanele în cauză ar fi înlocuit lacătul depozitului pentru a nu atrage atenţia paznicilor.

Cei şapte bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar marţi urmează să fie prezentaţi magistraţilor cu propuneri legale.

Toate bunurile sustrase, respectiv aproximativ 16.000 de articole de lenjerie intimă de damă, au fost recuperate în totalitate.

Poliţiştii, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat.

Cele mai citite

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic, analiză

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe deplin scăderile din timpul  pandemiei, estimările inițiale indicând chiar o creștere de 2% peste nivelurile...
Ultima oră
Pe aceeași temă