Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Şapte hectare de litieră de pădure şi 14 hectare de teren agricol, distruse de incendii

Şapte hectare de litieră de pădure şi 14 hectare de teren agricol, distruse de incendii

Pompierii din judeţul Hunedoara au intervenit, într-o singură zi, pentru stingerea a zeci de incendii de vegetaţie uscată, în urma cărora au fost distruse şapte hectare de litieră de pădure şi 14 hectare de teren agricol.

Rl online 0 comentarii

Intervenţiile au fost îngreunate de terenul accidentat şi vântul care a suflat cu putere.

”Într-o singură zi, pompierii hunedoreni din cadrul ISU Hunedoara au luptat pentru stingerea unor incendii ce au pârjolit 7 hectare de litieră de pădure şi 14 hectare de terenuri agricole”, a transmis, vineri, ISU Hunedoara.

În operaţiunile de stingere au fost implicaţi 30 de pompieri ai Detaşamentelor Deva, Hunedoara şi Petroşani şi ai Gărzilor de Intervenţie Geoagiu, Baru şi Dobra.

Zonele afectate de incendii se află în localităţile Roşcani, Hunedoara, Şoimuş, Vulcan, Ohaba de Sub Piatră şi Homorod.

”Stingerea incendiilor, generate de utilizarea focului deschis, a fost îngreunată de condiţiile meteo şi relieful accidentat”, au mai transmis pompierii.

Aceştia fac apel la populaţie să oprească acţiunile de igienizare a terenurilor prin ardere.

Comentarii

loading...