Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sărbătoarea Învierii trebuie să fie un moment în care reflectăm asupra lucrurilor  importante

Sărbătoarea Învierii trebuie să fie un moment în care reflectăm asupra lucrurilor importante

Sărbătoarea Învierii trebuie să fie un moment în care reflectăm asupra lucrurilor cu adevărat importante a spus Călin Popescu-Tăriceanu, lider al ALDE şi preşedinte al Senatului, într-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook.

Rl online 0 comentarii

"Sărbătoarea Învierii Domnului este pentru toţi credincioşii ortodocşi un prilej de bucurie, de speranţă, de apropiere de familie, pentru că acestea sunt lucrurile care reprezintă cheia binelui pentru viitor. Această perioadă trebuie să fie un moment în care reflectăm asupra lucrurilor cu adevărat importante pentru fiecare dintre noi, un moment de răgaz de la problemele de zi cu zi. Sărbătorile de Paşti să ne găsească pe toţi mai îngăduitori şi mai înţelepţi, mereu cu lumina în suflet şi în gânduri. Dragi români, Paşte fericit! Hristos a înviat!", a afirmat Călin Popescu-Tăriceanu.

Citește totul despre:

#tăriceanu #mesaj #lazi

Comentarii

loading...