Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Șase canguri de la Grădina Zoologică Timișoara au fost omorâți de câini de rasă

Șase canguri de la Grădina Zoologică Timișoara au fost omorâți de câini de rasă

Toți cei șase canguri au fost găsiți uciși iar stăpânii câinilor de rasă sunt căutați pentru a fi trași la răspundere.

Petronel Tudor 0 comentarii

Grădina Zoologică din Timișoara a rămas fără cei 6 canguri pe care îi avea după ce animalele sălbatice au fost omorâte de trei câini de rasă care au reușit să pătrundă în țarcul amenajat pentru canguri.

„Nu ştim pe unde au intrat în adăpost, nu există nicio spărtură în gard, am verificat. Se pare că au sărit gardul. Au omorât toti cei şase canguri. Au fost trei câini care au făcut dezastrul. Am sunat la firma de ecarisaj şi au prins doi dintre ei. Erau un ciobănesc german şi un rottweiler. E posibil să aibă stăpân, că arătau foarte bine. Dacă sunt microcipaţi, posibil să le găsim stăpânul. Dacă nu, ei vor fi ţinuţi la adăpost. Paguba e de câteva sute de euro pe bucată, e destul de mare. Nu au fost agresivi cu oamenii cei doi câini. Animalele nu sunt de vină, că e în natura lor să vâneze.”, a explicat pentru News.ro Călin Calamar, administratorul Grădinii Zoologice din Timișoara.

După ce au ucis cangurii, câinii au sărit și în țarcul în care se afla o pasăre Emu dar aceasta, speriată, a reușit să sară gardul și a fost găsită pe o alee de către angajații Grădinii Zoologice din Timișoara.

Comentarii

loading...