Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Scandal ca la ușa cortului între Gigi Becali și Cristian Preda pe Aeroportul Otopeni

Scandal ca la ușa cortului între Gigi Becali și Cristian Preda pe Aeroportul Otopeni

Cristian Preda a povestit, pe Facebook, că Becali l-a ameninţat la plecarea spre Strasbourg de pe aeroportul Otopeni, adăugând că incidentul s-a produs după ce l-a văzut pe Becali trecând prin poarta de protocol şi a întrebat un ofiţer "de ce trec puşcăriaşi pe acolo".

Iulian Budușan 0 comentarii

„Scene oribile la Otopeni, la plecarea spre Strasbourg. Îl văd pe Gigi Becali trecând pe la poarta de protocol. Îl întreb pe ofiţer de ce trec puşcăriaşii pe acolo. Becali aude şi începe să înjure ca la uşa cortului. Mă urmăreşte prin aeroport ameninţându-mă şi urlând porcării de nereprodus. Apoi trage un şut în geanta pe care o port pe umăr. Grapini şi Buşoi îl îmbrăţişează. Scap de marţafoi zicându-i că voi chema poliţia”, a scris europarlamentarul Cristian Preda, luni pe Facebook.

Finanţatorul FCSB a avut de executat o pedeapsă de trei ani şi şase luni, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul "Valiza" şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

Comentarii

loading...