17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiScandal în Olt, între mai multe persoane, după un conflict în trafic

Scandal în Olt, între mai multe persoane, după un conflict în trafic

În urma scandalului, o persoană a fost rănită şi a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, vineri seara, poliţiştii au fost anunţaţi prin 112 de faptul că în comuna Grădinari are loc un scandal în care sunt implicate mai multe persoane.

“Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului, pentru aplanarea conflictului fiind executat un foc de avertisment, în plan vertical, cu armamentul din dotare. În urma focului de avertisment nu au rezultat victime sau pagube materiale.

Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că, pe fondul unei şicanări în trafic între un bărbat, de 45 de ani, din comuna Grădinari şi un altul, de 20 de ani, din comuna Lungeşti, judeţul Vâlcea, a izbucnit un scandal, la care au participat mai multe persoane”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Pentru aplanarea conflictului au intervenit şi luptătorii din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale Olt şi o grupă de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt.

În urma scandalului o persoană a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Cele mai citite

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Nicu Ștefănuță: „În sfârșit, directiva privind violența împotriva femeilor a fost adoptată”

În ultima sesiune plenară din legislatura actuală, Parlamentului European a votat primul act legislativ al UE privind violența împotriva femeilor și violența domestică, care...

A născut soția lui George Simion

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a primit un veste bună mult așteptată. Liderul AUR este tată. George Simion a anunțat pe Facebook că...
Ultima oră
Pe aceeași temă