16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiScandal între 11 persoane, în zona instanţelor judecătoreşti din Constanţa

Scandal între 11 persoane, în zona instanţelor judecătoreşti din Constanţa

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, joi, în apropierea instanţelor de judecată din municipiul Constanţa a avut loc un conflict între mai multe persoane.

Jandarmii aflaţi în cadrul dispozitivului de pază de la instanţă au observat situaţia creată, au anunţat dispeceratul unităţii şi au solicitat sprijin din partea colegilor.

Două echipaje de jandarmerie s-au deplasat imediat la locul incidentului şi au intervenit pentru aplanarea conflictului, imobilizând persoanele care intenţionau să fugă la vederea oamenilor legii. 

Unsprezece persoane au fost duse la sediul Secţiei 3 Poliţie Constanţa, unde au fost sancţionate contravenţional de către jandarmi, cu amenzi în valoare totală de 11.000 de lei, pentru că au provocat acel scandal.

Cele mai citite

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Cât timp ar trebui să dureze plimbarea câinelui?

Plimbarea zilnică a câinelui oferă numeroase beneficii pentru sănătatea mentală, emoțională și fizică pentru aproape toți câinii. Plimbările oferă exerciții fizice, care sunt bune...
Ultima oră
Pe aceeași temă